Contact

Apps

Door middel van een app kun je jouw diensten en/of producten beter aanbieden aan vaste gebruikers. Lees hier over verschillende soorten apps en neem gerust contact met ons op voor vragen.

Een iOS of Android app laten ontwikkelen? Ook dit kan bij CodePix. In sommige gevallen kan een app goed gebruikt worden naast een bestaande website om bijvoorbeeld de data te beheren. Het gebruiken van een app zorgt er dan voor dat het voor de eindgebruiker makkelijker wordt om snel en efficiënt te werken.

Er zijn 2 verschillende soorten apps:

Traditionele apps

Traditionele apps zijn de apps die we gewend zijn uit de Play/App Store. Deze apps bevinden zich bij de gebruiker op de telefoon en kunnen beter omgaan met complexe 3D weergaves. Het voordeel van deze apps is dat ze makkelijk te downloaden en te verspreiden zijn.

Progressive web apps

Daarnaast zijn er ook progressieve web apps. Dit is een nieuwe vorm van apps die sinds enkele jaren een opmars maakt op de markt. Wat is er dan zo anders aan? Ten eerste bevindt deze app zich maar deels op je telefoon. Dit komt omdat onderwater gewoon een website ingeladen wordt, maar dit ziet de eindgebruiker niet. Dit heeft verschillende voordelen:

  • We kunnen de app voor iedereen live updaten zonder dat ze er iets van merken.
  • Gebruikers kunnen geen updates achterlopen, dus hebben altijd de laatste beveiligingsupdates.
  • Je hebt de flexibiliteit van een website, met het gemak van een app.
  • De app neemt amper ruimte in beslag omdat het overgrote deel online gebeurt.

Heb je moeite met kiezen of wil je meer weten over onze apps, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

App maken? Neem contact met ons op!
Contact