Bezwaar Beroep Utrecht

Website


0ver Bezwaar Beroep Utrecht

De advocaat die jouw zaak behandelt is sowieso een specialist met kennis en ervaring over jouw onderwerp. Rudolf van der Ham is lid van de Specialisatievereniging Sociaal zekerheidsrecht en ingeschreven als deskundige/specialist op het gebied van Sociaal zekerheidsrecht bij de Orde van Advocaten en de Raad voor Rechtsbijstand. Dit kan alleen als een advocaat aantoont dat hij jaarlijks tijd investeert in eigen opleiding en voldoende ervaring blijft houden.

Rudolf is zelfstandig advocaat en verbonden aan Advocatenkantoor In de Praktijk in Utrecht. Hij wordt ondersteund door een gedreven en ervaren team van medewerkers.

Door samen te werken met collega-advocaten met verschillende specialiteiten, kan je bijna met elke vraag bij hem terecht. Daarnaast overlegt hij periodiek met advocaten die op hetzelfde rechtsgebied werken, zodat zijn kennis en ervaring steeds groter wordt.

Rudolf kan ook doorverwijzen naar andere professionals als dat nodig is, bijvoorbeeld naar sociaal raadslieden of het Buurtteam.
Soms kan Rudolf een bepaalde vraag of zaak niet behandelen, omdat daar andere specifieke kennis voor nodig is. Hij zal je dan graag je verwijzen naar een andere gespecialiseerde advocaat in jouw buurt (binnen of buiten zijn kantoor). Alles om ervoor te zorgen dat je de juiste hulp krijgt!

Voor Rudolf hebben wij een nieuwe website mogen realiseren. Van wireframe tot code met onderstaand resultaat waar we allemaal trots op mogen zijn!