De Bonte Koe

Automatisering
Ontwerp
Webshop


Over De Bonte koe

Sinds 1992 is het chocolade-atelier De Bonte koe aan de Lange Haven in Schiedam te vinden. De jenever dampen maakte hier na drie eeuwen plaats voor de welbekende cacao geuren. Naast de historische thuisbasis in Schiedam heeft De Bonte Koe een concept store in Den Haag. Meer weten over de historie van De Bonte Koe? Klik dan hier en duik in de wondere wereld van chocolade, of ervaar het zelf tijdens een workshop.

Voor De Bonte Koe hebben we een compleet nieuwe webshop ontwikkeld. Naast de mogelijkheid om de beste chocolade van Nederland (vinden we zelf) online te bestellen is het mogelijk om een workshop te boeken. Voor we gestart zijn met de ontwikkeling hebben we alle processen samen doorgenomen. Om het proces voor zowel de klant als De Bonte Koe optimaal te laten verlopen hebben we hier een automatiseringsslag in gemaakt. Veel zaken die voorheen handmatig ingevoerd moesten worden hebben we weten te automatiseren. Op deze manier hebben we het beheer een stuk eenvoudiger gemaakt, en kunnen we de webshop bezoekers een goede online ervaring bieden.

Naast het verbeteren en automatiseren van processen is het van belang dat iedereen De Bonte Koe online weet te vinden. Goede SEO prestaties zijn dus optimaal van belang. Samen houden we de webshop up-to-date door hier regelmatig aandacht aan te besteden.

We zijn erg trots op het behaalde resultaat en de resultaten die daaruit voort komen. We blijven de webshop samen optimaliseren en ondersteunen op diverse vlakken uit ons aanbod.

De Bonte koe website dekstop mockup tablet en telefoon
De Bonte koe website dekstop mockup tablet en telefoon
De Bonte koe website dekstop mockup homepage
De Bonte koe website dekstop mockup
De Bonte Koe banner