Harvest House

Animatie
Design
Drukwerk
Website


Over Harvest House

Harvest House is dé vruchtgroente specialist van Europa. Samen met diverse telers en ketenpartners biedt Harvest House een breed assortiment tomaten, komkommers en paprika’s.

Voor de Fruit logistica (2019) beurs waar Harvest House een stand heeft mochten we diverse media uitingen realiseren. We willen de partners van Harvest House op een leuke manier uitnodigen voor de Fruit logistica beurs. We hebben een aantal concepten voorbereid en gepresenteerd. Vanwege de startdatum van de beurs en daarmee korte looptijd van het project hebben we gekozen voor veelal online uitingen. Samen hebben we de partners van Harvest House een leuke en uitnodigende mail met daarin een gepersonaliseerde en geanimeerde website gestuurd. In deze website is meer informatie te vinden over de beurs.

Daarnaast hebben we een plattegrond ontwikkeld zodat de Harvest House stand eenvoudig te vinden is. En een geanimeerde uitnodigende e-mail footer mag natuurlijk niet ontbreken. Het resultaat is inmiddels niet meer online te vinden. Toch hebben we nog een overzicht van de website:

Harvest House mockup website beurs