Jopp

Website


Over Jopp Students & Graduates

Jopp is ontstaan uit Knaek, het studentenkortingsplatform van Nederland en België, en Traineeship Ondernemen, incubator voor startups met een inspirerend netwerk en begeleiding van ervaren ondernemers. Jopp is het platform waar ambitie en kansen elkaar ontmoeten.

Wat Jopp studenten afspreekt, dat geldt uiteraard ook voor Jopp zelf. Duurzame samenwerkingen, daar doet Jopp het voor. Het doel is om samenwerkingen te intensiveren, te investeren in de studenten van Jopp, in de partnerships en natuurlijk in Jopp zelf, met het oog op een nog betere dienstverlening.

Meer weten over Jopp? Klik dan hier.

Voordat Jopp en CodePix in contact zijn gekomen bestond er al een website. Het beheer van de website was vrij technisch omdat het een statische website was. Om het beheer van de website eenvoudig mogelijk te maken was er de wens om de website te kunnen beheren vanuit een CMS. Samen met Jopp hebben we een nieuwe website met verschillende extra pagina's ontwikkeld. Het gehele beheer is zonder technische kennis eenvoudig mogelijk in ons CMS. Daarnaast hebben we verbeteringen doorgevoerd op SEO gebied om hoger te scoren in de zoekmachines. Naast deze technische verbeteringen hebben we een eigen vacatureomgeving ontwikkeld voor Jopp. Deze omgeving is geheel geïntegreerd in de website en volledig beheerbaar via ons CMS.

Een mooie samenwerking waar we nog lang trots op mogen zijn! Het resultaat mag er dan ook zeker wezen. Onderstaand is het resultaat te bekijken.

 

Jopp website case desktop
Jopp website case Iphone
Jopp website case laptop