LovaDo

Boekhoudkoppeling
Design
Drukwerk
kassa koppeling
Webshop


Over LovaDo

Al op haar 18e start Louise op de zolderkamer als nagelstyliste. Snel daarna startten dochter Louise en moeder Marleen met de verkoop van sieraden, zelfgemaakte bikini’s en tassen. In April 2015 start LovaDo met de eerste fysieke winkel in De Lier. Ruim tweeënhalf jaar later is de tweede winkel een feit. Lovado heeft merken die je stoer, sportief en stijlvol zou kunnen noemen. LovaDo heeft voor iedere doelgroep en iedere portemonnee een leuk kleding aanbod.

Samen met LovaDo hebben we een webshop ontwikkeld. Het aanbod van kleding wisselt snel achter elkaar. Natuurlijk is het mogelijk om producten handmatig te verwerken in de webshop. Maar dat zou ze met het aantal wijzigingen heel erg veel tijd in beslag nemen.

Om dit proces te versnellen hebben we een volautomatische koppeling ontwikkeld tussen de kassa en de webshop. Alle producten worden altijd al ingevoerd in de kassa zodat klanten kunnen afrekenen. We importeren deze producten real time inclusief voorraad in de webshop. Op deze manier nemen we een hoop beheer uren uit handen. Daarnaast is het belangrijk dat klanten geen uitverkochte artikelen kunnen kopen. Wanneer het laatste artikel van het soort in de winkel verkocht wordt wordt deze automatisch uit de webshop verwijderd. Zo voorkomen we dubbele verkoop. Ook mogen wij LovaDo ondersteunen in drukwerk en Facebook en Instagram shopping koppelingen. Een resultaat waar we met z’n alle trots op mogen zijn! Bekijk hieronder de foto’s, of shop direct op lovado.nl

LovaDo dekstop en tablet mockup website
CodePix fotografie foto sfeer etalage
LovaDo winkel
CodePix fotografie foto sfeer kleding
CodePix fotografie foto sfeer binnen
CodePix fotografie locatie sfeer
CodePix fotografie foto sfeer
CodePix Case mockup van de LoaDo webhop desktop
CodePix Case mockup van de LoaDo webhop mobiel