Maarel Orchids

Drukwerk
Ontwerp
Website


Over Maarel Orchids

Maarel Orchids is toonaangevend in de teelt van pot Phalaenopsis. Al veertig jaar is Maarel Orchids sterk in de sierteelt, en de laatste twintig jaar in het kweken van phalaenopsis. Op de volledig geautomatiseerde kwekerij van 9.5 ha heeft Maarel Orchids aandacht voor de schoonheid en kwaliteit van de Phalaenopsis.

Na ruim 40 jaar gepassioneerd ondernemen treden Arno en José van der Maarel terug uit hun bedrijf. Voor het afscheidsfeest is ons gevraagd om de te nemen route binnen het bedrijf overzichtelijk weer te geven en de fotografie te verzorgen. Samen hebben we een aantal concept onderdelen bedacht en ontwikkeld.

Om de route direct duidelijk weer te geven hebben we een plattegrond inclusief looproute ontworpen. Op deze route kom je een aantal uitleg punten tegen. Op elk punt is een grote QR code (vloersticker) te vinden die je kan scannen. Wanneer de gebruiker deze scant kan er een filmpje bekeken worden van een actieve productieruimte. Deze is tijdens het feest natuurlijk niet actief. Daarnaast hebben we beiden dagen in een spetterende aftermovie vast mogen leggen.

Naast de concepten voor het afscheidsfeest mogen we Maarel Orchids ondersteunen in het aanpassen/ontwikkelen van drukwerk. Een erg leuke samenwerking met mooie resultaten waar we erg trots op zijn.

Maarel case mobiel website
Maarel Orchids mockup
Maarel Orchids mockup

Maarel design drukwerk vloersticker om de richting aan te geven
Maarel design drukwerk vloersticker met QR code
Maarel Orchids drukwerk van CodePix