Ontwerp

In 1922 heeft William Addison Dwiggins voor het eerst het begrip “grafische vormgeving” benoemd. Voor die tijd waren de drukker, typograaf, schrijver, graficus en ontwerper nog dezelfde persoon. Pas later zijn deze beroepen ontwikkeld tot een specialisme.

Data driven ontwerpen

Dagelijks werken wij aan de mooiste on en offline designs. Standaard designs? Houden wij niet van! Geen data verzamelen? Zonde! Samen ontwerpen we de beste logo’s, flyers, brochures, autobestickering, posters en beurstandmateriaal. Bedenkt met maar en we kunnen het maken.

Natuurlijk is het zonde als je niet precies weet welk effect het drukwerk heeft. Wat is nou bijvoorbeeld het effect van die uitgedeelde stapel visitekaartjes? Daarom maken we gebruik van diverse tools om dat inzichtelijk te krijgen. Zo kunnen we op basis van verkregen data al het drukwerk blijven verbeteren. Met gepersonaliseerd en data drive drukwerk gaan we samen op zoek naar het schot in de roos!

Belang van een sterke huisstijl

Een goede huisstijl moet staan als een huis. Daarom bevat een goede huisstijl meer dan alleen een logo met een paar bijpassende kleuren. Met een goede huisstijl kan iedereen overweg. Het is de basis voor als het drukwerk maar ook de online uitingen en schrijfstijl.

Wij ontwerpen voor

Ontwerp laten maken?
Neem contact met ons op!
Contact