Over ons

Met onze producten helpen wij ondernemers in Nederland efficiënt on- en offline te groeien. Dit doen we onder andere door het vaststellen van duidelijke doelstellingen, veelvuldig maar eenvoudig klantcontact en een transparante projectmethodiek.

Voorstellen

Hallo, ik ben Bart de Koning en ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben 21 jaar oud en woon al mijn hele leven in het prachtige Maasdijk (Westland). Een aantal jaar geleden is het bedrijf RTdeKoning opgericht wat inmiddels CodePix heet. Zelf ben ik voornamelijk bezig met het begeleiden van projecten, ontwikkelen van concepten en de verkoop.

Bart de Koning
Jeffrey Camphens

Ha, ik ben Jeffrey Camphens, en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit Naaldwijk en heb een passie voor programmeren. Het is mijn doel om websites te bouwen waar snelheid en design hand in hand gaan. Daarnaast houd ik mij binnen CodePix ook bezig met digitaal ontwerp en fotografie.

Als ik niet aan CodePix zit speel ik gitaar of ga ik 's zomers met de cabrio op pad.En natuurlijk onze helden:

Babette (Design), Esmee (Animatie), Michelle (Animatie), Pascal (Animatie), Thorne (Animatie), Vanessa (Design), Sander (Animatie) en Mariëlle (tekstschrijver).
Zij gingen je voor

Harvest House
NLjobs
Van Geest International
100%EMAIL
De Bonte Koe
CombiVliet
Quirem Medical
Maarel Orchids
Best BV
Safesupplies
Vuicon
Amatch
Jopp
LovaDo
By Mas
Flamingo Plant
Maximizd
Wiljekoffie
Watercleaner
2Grow
Groot Nissewaard
Groot Hellevoet
De Coach Zuster
Slotenmaker Excellence Spoedservice
FitLiving
FitDo
AArepair
Rehorst Timmerwerken
Weldteq
Clau.nl
DesignForIT
BureauWeb
Rijschool spoed


Dagboek

De geboorte van CodePix 👶🏻

Op 27 juni 2016 te Rotterdam in het Kamer van Koophandel kantoor is een nieuw bedrijf geboren. We noemen hem/haar/het RTdeKoning

27 juni 2016

Onze eerste video 📹

Post! De nieuwe drone is binnen. Na een eerste testrondje en een aanvaring met een in de weg staande boom hebben we ons eerste drone filmpje gemaakt. Na het tot in de treure showen van ons gemaakte filmpje op Facebook kregen we een vraag van Peter (CombiVliet). Kunnen we een drone film maken van (het werk in) de kas? Na een paar weken is onze eerste video een feit. In het filmpje (camera & drone) kan de gebruiker zijn eigen route bepalen. Wil ik naar de kas of wil ik naar de schuur? Er is zelfs keuze tussen koffie of chocomelk in de pauze. Naast de video is er een website ontwikkeld met leuke feitjes, commentaren en de video zelf. Het resultaat: een mooie video en een mooie eindopdracht voor school. Het resultaat staat helaas niet meer online. Toch hebben we de samenvatting nog kunnen vinden:

Bekijk januari 2017

Video 2.0 🎥

De telefoon gaat! Het is Martine van CombiVliet. We maken een afspraak om nog een video te ontwikkelen. Er zijn verschillende gesprekken over de ontwikkeling. Na het maken van een script beginnen we met filmen. De video gaat over de locatie NoordVliet, een enorm project in Noord Holland. De video wordt uiteindelijk ingezet voor een nieuw project van CombiVliet.

Het is een hele uitdaging, qua planning, voice-over en weersomstandigheden met de drone. Maar we zijn nog elke dag trots op het eindresultaat en kijken hem stiekem zelf nog wel eens terug.

juni 2017

Een andere naam 🆕

Vanaf vandaag heten wij geen RTdeKoning meer, maar CodePix. Deze naam past beter bij ons bedrijf. Van de Code (programmeren) tot de Pix(els) op het beeld. Daarbij staan de C en X in ons logo voor de welbekende programmeer tags.

augustus 2017

Vooruitgang 🌬

In 2017 hebben we verschillende mooie films, logo’s (ontworpen door Babette en Jeffrey) en websites mogen maken voor verschillende bedrijven. We bestaan nu officieel 1 jaar!

2017

Animatie en team ✏️

Vandaag starten we met het maken van animatievideo’s. Een relatief lastig product om te ontwikkelen. Om professionele animaties te kunnen maken is ons team uitgebreid. Esmee, Michelle, Pascal, Thorne, Vanessa en Sander horen er vanaf vandaag ook bij! Na diverse gesprekken met NLjobs kunnen we beginnen met het maken van een animatie video. Een project waar we voor altijd trots op zullen blijven!

januari 2018

Wat nu 🤔

Samen met Babette, Esmee, Jeffrey, Michelle, Pascal, Thorne, Vanessa, Sander en Bart hebben we diverse mooie websites, video’s en designs mogen maken. Nu zijn we druk bezig om onze website te vernieuwen. Ook zijn we bijna klaar met ons nieuwe systeem om sneller prachtige websites op te kunnen zetten. Stay tuned!

september 2018

Harvest House 🌱

We starten het jaar met een race tegen de klok. We ontwikkelen een website, animatie en e-mail footers voor Harvest House op de Fruit Logistica 2019 beurs in Berlijn.

januari 2019

E-commerce 🛒

Naast het ontwikkelen van “normale” websites starten we ook met de ontwikkeling van webshops. Een nieuw en uitdagend proces i.v.m. koppelingen, AVG regels enzovoort. Al snel is onze eerste webshop een feit. Samen met LovaDo starten we een online winkel. Over dit traject hebben we een blog geschreven.

Bekijk maart 2019

Offline 🌐

Hoewel we steeds meer websites, webshops, apps en andere digitale producten ontwikkelen stijgt het aantal offline opdrachten ook. Print is dus nog lang niet dood merken wij. Het blijft ook erg leuk om de bedrukte stickers, flyers en visitekaartjes in het echt te zien.

2019

Er mist iets ✍🏻

We hebben zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt een vrij breed aanbod op onze website staan. Van video tot fotografie tot websites, webshops en apps. Toch liggen al deze onderdelen dichter bij elkaar dan je misschien denkt. Elke website heeft namelijk goede foto- en videografie nodig. We verzorgen dit dan ook altijd bij onze klanten. Toch merken we dat steeds meer klanten behoefte hebben aan ondersteuning of complete aanlevering van de content (teksten). Om de volledige content voor onze klanten te verzorgen hebben we de hulp van Mariëlle ingeschakeld. Bij de ontwikkeling van een video, website of webshop kunnen we vanaf nu alle content verzorgen.

december 2019Wordt vervolgd...

Ons dagboek is nog niet afgelopen! Samen met onze klanten blijven we werken aan nieuwe ontwikkelingen.Word onderdeel van ons verhaal.
Neem contact met ons op!
Contact