Platform

Er zijn vele voorbeelden van platformen waar mensen online samenkomen. Denk hierbij in het groot aan Facebook, Twitter, Instagram, Airbnb, Booking.com en Uber. Een ander voorbeeld van een platform is een vacatureplatform of bijvoorbeeld een intern systeem voor medewerkers binnen het bedrijf.

Als je van plan bent een groot systeem op te zetten met veel functionaliteiten kan het zijn dat je onbewust behoefte hebt aan een platform. Een platform is een verzamelwoord voor grote websites die bedoeld zijn voor een groot aantal gebruikers. Zo kan een sollicitatieplatform door heel Nederland gebruikt worden om vacatures te plaatsen en daarop te solliciteren.

Software op maat

Voor de meeste websites maken we gebruik van een op WordPress gebaseerd CMS (content management system). Voor grote platformen is het vaak nodig om een CMS op maat te maken. Bij CodePix maken we het platform en bijhorende beheersysteem helemaal op maat. Zo ben je verzekerd van optimale performance, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie.

Proces

Omdat elk platform verschillend is staat de volgorde van het proces niet altijd vast. Samen gaan we het proces optimaal indelen en plannen. Door deze flexibele aanpak kunnen we elk project tot een goed einde brengen.

Bij CodePix bouwen we reguliere sites, webshops, platformen en web apps op maat. Hier kun je meer informatie vinden over deze soorten:

Platform opzetten?
Stuur ons een bericht!