Webdesign Westland

Jouw website in het westland laten ontwikkelen? Wij specialiseren ons in webdesign, webshops platformen en meer voor geweldige klanten in het Westland.

Uitstraling door webdesign

Een website is tegenwoordig dan ook veel meer dan alleen een visitekaartje. Het is de digitale versie van je bedrijf, waar je klanten je waarschijnlijk voor het eerst zullen zien. Daarom is het belangrijk dat je webdesign de uitstraling, kwaliteit en waarde van het bedrijf goed weet te vertalen. Het ontwikkelen van een website doen we via het volgende stappenplan:

1
Doel

Allereerst is het belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben. Willen we een directe verkoop realiseren, leads genereren of heeft de website een informatieve functie? De doelstelling zal zo concreet mogelijk worden geformuleerd. Met de verkregen informatie kunnen we het verdere proces doorlopen.

2
Proces inrichten

Projectmanagement is een van de belangrijkste onderdelen van een project. Samen richten we een online scrumbord in waarbij de taken per persoon zijn ingedeeld. Zo heeft iedereen overal en altijd een goed beeld van de voorrang.

3
Sitemap

Na het inrichten van het proces ontwikkelen we samen een sitemap. Deze lijkt een beetje op de inhoudsopgave van een boek. De sitemap geeft inzicht in de structuur van de pagina’s op de website.

4
Wireframes

Zodra de sitemap gereed is beginnen we met het maken van de wireframes. Een wireframe geeft een globaal overzicht van de structuur en samenhang tussen verschillende onderdelen van de pagina. Voor elke pagina zal er een wireframe gemaakt worden.

5
Design

De sitemap en wireframes zijn gereed. We kunnen beginnen met het design. Tijdens deze fase zullen we beslissingen nemen over kleurgebruik, typografie en losse elementen. Het resultaat is een mooi en werkend design.

6
Ontwikkeling

Zodra de voorgaande onderdelen zijn voltooid beginnen we met de ontwikkeling van de website. We zette de gemaakte designs om in code zodat we de website in een browser kunnen bekijken. Zodra de voorkant (front-end) van de website gereed is beginnen we aan de backend. Alle onderdelen uit het scrumbord zullen verwerkt worden. Dit kan een API koppeling of een geheel custom CMS zijn.

7
Content

Zonder goede content is een website waardeloos. Goede foto’s, teksten en mogelijk (animatie) video’s zijn dan ook enorm belangrijk. Samen creëren we de content die bij het bedrijf past om de juiste uitstraling te geven.

8
Checklist

Check, check, dubbelcheck. Tijdens de ontwikkeling kan het altijd zijn dat er iets toch net een beetje anders werkt dan gewenst. Daarom lopen we altijd samen een checklist door voordat we de website online plaatsen.

9
Livegang

De website kan van de ontwikkelomgeving naar de live omgeving. Tijd om een feestje te vieren en de website online te plaatsen.

10
Nazorg

Geen paniek, we zijn nog niet van elkaar gescheiden. We blijven de website updaten zodat deze aan de actuele standaarden voldoet. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor support en hebben we een online hulp omgeving om meer over het beheer (CMS) van de website te weten te komen. Samen zullen we het project evalueren en eventueel een marketing traject starten.

Zij gingen je voor

Klanten in en rondom het Westland waar wij trots op zijn.

Bakkie doen? ☕️
Laat het ons weten!
Contact