Contact

Webshops

Wij helpen jou om samen jouw producten en/of diensten in de online markt te zetten. We bouwen complexe en hoogstaande webshops met onder andere koppelingen, SEO optimalisatie, A/B testing en meer.

Aanvragen

Online verkopen

In 1979 was het door de Britse Michael Aldrich al mogelijk om een online transactie te voltooien. Dit ging nog niet zoals wij dat nu doen, maar via de telefoonlijnen. Tegenwoordig heeft 80% van de mensen met internet al een online bestelling geplaatst. E-commerce wordt dan ook steeds belangrijker voor bedrijven.

We bouwen unieke websites

Maatwerk

In 1979 was het door de Britse Michael Aldrich al mogelijk om een online transactie te voltooien. Dit ging nog niet zoals wij dat nu doen maar via de telefoonlijnen. Tegenwoordig heeft 80% van de mensen met internet al een online bestelling geplaatst. E-commerce wordt dan ook steeds belangrijker voor bedrijven.

Design

Om de webshop extra aantrekkelijk te maken zorgen we er samen voor dat de webshop op elk apparaat een unieke uitstraling heeft.

Snelheid

De snelheid van de webshop is enorm belangrijk voor de gebruikerservaring en SEO van de webshop. Over het belang van de snelheid van een webshop hebben we een blog geschreven.

AVG privacy wetgeving

Privacy is een groot goed. Samen zorgen we ervoor dat de webshop aan alle AVG eisen voldoen. Daarnaast maken we duidelijke afspraken over het databeheer van de webshop.

Eigen beheer

Wanneer de webshop eenmaal live staat is het heel gemakkelijk om de inhoud bij te werken. Zo kun je in een live editor de teksten bijwerken, en kun je zonder moeite nieuwe producten toevoegen. Alle andere functionaliteiten zijn ook terug te vinden in het beheerpaneel, en zijn voorzien van een duidelijke uitleg. Als je er niet uit komt mag je ons altijd mailen, bellen of whatsappen.

DoorĀ­ontwikkeling

Na het online plaatsen van de webshop zullen we samen de statistieken van de webshop doornemen. Door het analyseren van deze statistieken kunnen we de webshop blijven verbeteren. Over het verzamelen en gebruiken van deze data hebben we een aantal leuke blogs geschreven.

Vindbaar

Door het maatwerk proces en onze SEO (Search Engine Optimisation) implementatie zorgen wij ervoor dat onze websites gevonden worden. De SEO implementatie kan na het analyseren van de bezoekersdata steeds verder geoptimaliseerd worden.

VIndbaarheid dmv. onze goede SEO

Let's start!

Aanvragen