Website laten maken in Kwintsheul

Jouw website laten maken door ervaren webdesigners uit Kwintsheul? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Letterlijk ook; wij zitten namelijk gewoon lekker in Wateringen. Met ons team van jonge enthousiaste creatievelingen zetten we de meest unieke projecten neer. Deze kwaliteit in combinatie met een uitstekende projectaanpak maakt ons uniek! Benieuwd geworden? Kom dan eens gezellig langs om je wensen te bespreken!

Waarom CodePix Kwintsheul

Bij CodePix (Kwintsheul) hebben we oog voor detail. Op een professionele maar laagdrempelige manier doorlopen we samen het proces van schets tot ontwikkeling. Al onze producten worden als maatwerk gemaakt. We maken dan ook geen gebruik van standaard templates en/of complete builders. Door deze aanpak zorgen we ervoor dat we de hoogste kwaliteit websites kunnen leveren waar we gehele controle over hebben.

Omdat de website geheel als maatwerk is opgeleverd kunnen we het onderhoud eenvoudig en efficiënt uitvoeren. We zijn namelijk niet afhankelijk van plug-ins van derde partijen. Bij ons hoeft de klant nooit rekening te houden met technische zaken. Het onderhoud van de website nemen wij volledig op ons.

Ook helpen wij onze klanten vaak bij de vulling van de website. Want bij een unieke website hoort natuurlijk unieke content. Content kan de website namelijk maken of kraken. Zo kunnen wij naast het design en de bouw van de website ook de foto/videografie en teksten voor de website volledig verzorgen.

Tijdens het project maken we gebruik van verschillende communicatiemiddelen. Zo is de status van een project altijd online te bekijken. Daarnaast communiceren we gemakkelijk via WhatsApp Business en/of Slack.
Ook zijn al onze projecten uitstekend gedocumenteerd. In onze online wiki is alle informatie over het beheer van de website en onze planning tools te vinden.

Plan een afspraak

Vragen zijn altijd welkom! We begrijpen het als er vragen zijn over de ontwikkeling van de website. Iedereen heeft zo zijn eigen vragenlijstje. Is de website wel responsive? houden jullie rekening met de zoekmachines? zorgen zullen voor snelle hosting? kunnen jullie ook mijn email instellen en beheren? Maken jullie gebruik van een open source CMS? Deze en nog veel meer vragen behandelen we graag is een persoonlijk gesprek. Samen krijgen we snel een goed beeld van de wensen en mogelijkheden.

Plan hieronder direct vrijblijvend een gesprek. Samen komen we verder! Dit kan zowel online als offline onze deur staat altijd open!

  Zij gingen je voor

  Klanten in en rondom Kwintsheul waar wij trots op zijn.

  Stappenplan

  Ons proces uitgeschreven in 10 stappen.

  Bakkie doen? ☕️
  De deur staat altijd open!