Contact

Websites

Jouw bedrijf of organisatie op een unieke manier in de online markt zetten is nog nooit zo leuk geweest. Samen met onze klanten bepalen we welk type website geschikt is. Op deze pagina is meer informatie te vinden over ons aanbod. Neem bij eventuele vragen gerust contact met ons op!

Aanvragen

 

Uniek

Het is belangrijk dat je website een goede maar vooral unieke uitstraling heeft. Ook voor een website geldt: “You only have one chance to make a first impression”. Een hele snelle Impressie. Mensen bepalen binnen 50 milliseconden wat ze van jouw website vinden.

We bouwen unieke websites
Topprestaties

Topprestaties

Een snelle, responsieve topsite die goed scoort in Google. Aangedreven door WordPress en Vue

Nieuwste technologieën

Nieuwste technologieën

Veiligheid is prioriteit nummer één. We maken gebruik van de nieuwste technieken om de website up-to-date te houden.

Modern design

Modern design

Bij CodePix blijven we altijd innoveren op het gebied van design. Zo bent u verzekerd van een prachtige site.

Kleine & grootschalige projecten

Kleine & grootschalige projecten

Eenmanszaak, ZZP of grootbedrijf? Voor elke doelgroep is er een geschikte oplossing.

Wij bouwen gebruikersvriendelijke websites

 

Alle apparaten

Een website moet op alle apparaten perfect werken. We noemen dit een responsive website. Van mobiel tot tablet, en van laptop tot computer. Onze websites passen zichzelf aan op elk formaat.

Wil jij ook een website laten maken, of wil je meer weten over het maken van een website, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

CMS

Met ons content management systeem is het eenvoudig om de content op je website zelf te beheren. Of je nu thuis, niet thuis, op je telefoon, computer of tablet zit. Jouw website is overal te beheren.

Vindbaar­heid

Het is belangrijk dat een website goed vindbaar is in de zoekmachines. Het optimaliseren van een website voor zoekmachines noemen we SEO. SEO staat voor 'Search Engine Optimization'. In gewoon Nederlands: 'zoekmachine optimalisatie'. Samen met onze klanten kijken wij hoe we de website SEO vriendelijk maken. Wij zorgen dat je site altijd up-to-date is met de laatste technieken.

VIndbaarheid dmv. onze goede SEO

Let's start!

Aanvragen