Contact

Websites

Jouw bedrijf of organisatie op een unieke manier in de online markt zetten is nog nooit zo leuk geweest. Samen met onze klanten bepalen we welk type website geschikt is. Op deze pagina is meer informatie te vinden over ons aanbod. Neem bij eventuele vragen gerust contact met ons op!

Aanvragen

Meer dan een visitekaartje

Een website is veel meer dan een online visitekaartje. Een website is de digitale versie van je bedrijf. De kwaliteit van de website wordt dan ook automatisch gelinkt aan de kwaliteit van het bedrijf. Daarnaast is je website vaak de eerste indruk die je achterlaat bij je doelgroep.

We bouwen unieke websites

Maatwerk

Samen ontwikkelen we een website op maat, die perfect is afgestemd op jouw doelstellingen en doelgroep. Het ontwikkelen van een maatwerk website heeft verschillende voordelen, van snelheid tot vindbaarheid tot de gebruiksvriendelijkheid.

Design

Om de website, en daarmee het bedrijf, extra aantrekkelijk te maken zorgen we er samen voor dat dezeĀ op elk apparaat een unieke uitstraling heeft.

Snelheid

De snelheid van je website is enorm belangrijk voor de gebruikerservaring en SEO van de website. Over het belang van de snelheid van de website hebben we een blog geschreven.

AVG privacy wetgeving

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen we ervoor dat elke site die wij ontwikkelen volledig voldoet aan alle eisen van de AVG. In de meeste gevallen gaan we zelfs net iets verder om de eindgebruiker volledig te informeren over zijn/haar online rechten. Daarnaast maken we duidelijke afspraken over het databeheer van de webshop.

Eigen beheer

Wanneer de website gereed is, is het mogelijk om via een eigen beheeromgeving de website en alle bijhorende content te beheren. Daarnaast is het altijd mogelijk om ons te bellen, mailen of whatsappen, dan helpen wij je verder!

Doorontwikkeling

Na het online plaatsen van de website zullen we samen de statistieken van de website doornemen. Door het analyseren van deze statistieken kunnen we de website blijven verbeteren. Over het verzamelen en gebruiken van deze data hebben we een aantal leuke blogs geschreven.

Vindbaar

Door het maatwerk proces en onze SEO (Search Engine Optimisation) implementatie zorgen wij ervoor dat onze websites gevonden worden. De SEO implementatie kan na het analyseren van de bezoekersdata steeds verder geoptimaliseerd worden.

VIndbaarheid dmv. onze goede SEO

Let's start!

Aanvragen