Website laten maken in het Westland

Jouw website laten maken door ervaren webdesigners uit het Westland? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Letterlijk ook; wij zitten namelijk gewoon lekker in Wateringen. Met ons team van jonge enthousiaste creatievelingen zetten we de meest unieke projecten neer. Deze kwaliteit in combinatie met een uitstekende projectaanpak maakt ons uniek! Benieuwd geworden? Kom dan eens gezellig langs om je wensen te bespreken!

Waarom CodePix Westland

Bij CodePix (Westland) hebben we oog voor detail. Op een professionele maar laagdrempelige manier doorlopen we samen het proces van schets tot ontwikkeling. Al onze producten worden als maatwerk gemaakt. We maken dan ook geen gebruik van standaard templates en/of complete builders. Door deze aanpak zorgen we ervoor dat we de hoogste kwaliteit websites kunnen leveren waar we gehele controle over hebben.

Omdat de website geheel als maatwerk is opgeleverd kunnen we het onderhoud eenvoudig en efficiënt uitvoeren. We zijn namelijk niet afhankelijk van plug-ins van derde partijen. Bij ons hoeft de klant nooit rekening te houden met technische zaken. Het onderhoud van de website nemen wij volledig op ons.

Ook helpen wij onze klanten bij de vulling van de website. Want bij een unieke website hoort natuurlijk unieke content. Content kan de website namelijk maken of kraken. Zo kunnen wij naast het design en de bouw van de website ook de foto/videografie voor de website volledig verzorgen.

Tijdens het project maken we gebruik van verschillende communicatiemiddelen. Zo is de status van een project altijd online te bekijken. Daarnaast communiceren we gemakkelijk via WhatsApp Business en/of Slack. Ook zijn al onze projecten uitstekend gedocumenteerd. In onze online wiki is alle informatie over het beheer van de website en onze planning tools te vinden.

Stappenplan

Spannend! Een (nieuwe) website laten maken! Je bent vast al benieuwd naar de stappen die we samen gaan nemen. Daarom hebben we onderstaand de stappen overzichtelijk uitgeschreven.

1
Doel

Allereerst is het belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben. Willen we een directe verkoop realiseren, leads genereren of heeft de website een informatieve functie? De doelstelling zal zo concreet mogelijk worden geformuleerd. Met de verkregen informatie kunnen we het verdere proces doorlopen.

2
Proces inrichten

Projectmanagement is een van de belangrijkste onderdelen van een project. Samen richten we een online scrumbord in waarbij de taken per persoon zijn ingedeeld. Zo heeft iedereen overal en altijd een goed beeld van de voorrang.

3
Sitemap

Na het inrichten van het proces ontwikkelen we samen een sitemap. Deze lijkt een beetje op de inhoudsopgave van een boek. De sitemap geeft inzicht in de structuur van de pagina’s op de website.

4
Wireframes

Zodra de sitemap gereed is beginnen we met het maken van de wireframes. Een wireframe geeft een globaal overzicht van de structuur en samenhang tussen verschillende onderdelen van de pagina. Voor elke pagina zal er een wireframe gemaakt worden.

5
Design

De sitemap en wireframes zijn gereed. We kunnen beginnen met het design. Tijdens deze fase zullen we beslissingen nemen over kleurgebruik, typografie en losse elementen. Het resultaat is een mooi en werkend design.

6
Ontwikkeling

Zodra de voorgaande onderdelen zijn voltooid beginnen we met de ontwikkeling van de website. We zette de gemaakte designs om in code zodat we de website in een browser kunnen bekijken. Zodra de voorkant (front-end) van de website gereed is beginnen we aan de backend. Alle onderdelen uit het scrumbord zullen verwerkt worden. Dit kan een API koppeling of een geheel custom CMS zijn.

7
Content

Zonder goede content is een website waardeloos. Goede foto’s, teksten en mogelijk (animatie) video’s zijn dan ook enorm belangrijk. Samen creëren we de content die bij het bedrijf past om de juiste uitstraling te geven.

8
Checklist

Check, check, dubbelcheck. Tijdens de ontwikkeling kan het altijd zijn dat er iets toch net een beetje anders werkt dan gewenst. Daarom lopen we altijd samen een checklist door voordat we de website online plaatsen.

9
Livegang

De website kan van de ontwikkelomgeving naar de live omgeving. Tijd om een feestje te vieren en de website online te plaatsen.

10
Nazorg

Geen paniek, we zijn nog niet van elkaar gescheiden. We blijven de website updaten zodat deze aan de actuele standaarden voldoet. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor support en hebben we een online hulp omgeving om meer over het beheer (CMS) van de website te weten te komen. Samen zullen we het project evalueren en eventueel een marketing traject starten.

Succesverhalen

Benieuwd naar onze succesverhalen? Neem dan zeker even een kijkje op onze portfolio pagina.

Website laten maken Westland (5)
Website laten maken Westland (2)

Plan een afspraak

Vragen zijn altijd welkom! We begrijpen het als er vragen zijn over de ontwikkeling van de website. Iedereen heeft zo zijn eigen vragenlijstje. Is de website wel responsive? houden jullie rekening met de zoekmachines? Zorgen jullie voor snelle hosting? Kunnen jullie ook mijn email instellen en beheren? Maken jullie gebruik van een open source CMS? Deze en nog veel meer vragen behandelen we graag is een persoonlijk gesprek. Samen krijgen we snel een goed beeld van de wensen en mogelijkheden.

Plan hieronder direct vrijblijvend een gesprek. Samen komen we verder! Dit kan zowel online als offline, onze deur staat altijd open!


Bakkie doen? ☕️
De deur staat altijd open!