Over ons

Met onze producten helpen wij ondernemers in Nederland efficiënt on- en offline te groeien. Dit doen we onder andere door het vaststellen van duidelijke doelstellingen, veelvuldig maar eenvoudig klantcontact en een transparante projectmethodiek.

Voorstellen


Bart de Koning

Hallo, ik ben Bart de Koning en ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben 24 jaar oud en woon al mijn hele leven in het prachtige Westland (Maasdijk en De Lier) . Een aantal jaar geleden is het bedrijf RTdeKoning opgericht wat inmiddels CodePix heet. Zelf ben ik voornamelijk bezig met het begeleiden van projecten, ontwikkelen van concepten en de verkoop.

Bart de Koning Bart de Koning
Jeffrey Camphens Jeffrey Camphens

Jeffrey Camphens

Ha, ik ben Jeffrey Camphens, en ik ben 23 jaar oud. Ik kom uit Naaldwijk en heb een passie voor programmeren. Het is mijn doel om websites te bouwen waar snelheid en design hand in hand gaan. Daarnaast houd ik mij binnen CodePix ook bezig met digitaal ontwerp en fotografie.

Buiten CodePix speel ik gitaar of ben ik uitgebreid mijn plantenjungle aan het verzorgen.

Damian Elants

Hallo, ik ben Damian Elants. Ik ben 20 jaar oud en woon in Maassluis. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden. Bij CodePix ontwikkel ik de beste websites. Potje tafeltennissen? Kom maar op!

Damian Elants Damian Elants
Thorne Wiersma Thorne Wiersma

Thorne Wiersma

Mijn naam is Thorne en ik ben 26 jaar oud. Origineel uit Rotterdam maak ik al jarenlang met passie animatievideo’s. De wensen van een klant vertalen naar een pakkende video is een van mijn favoriete bezigheden. Verder ben ik al snel in mijn auto of op mijn longboard te vinden om lekkere afstanden te maken.

Wouter

Hallo, Wouter van Baalen hier. Ik ben 20 jaar oud en woon in het mooie 's-Gravenzande. Bij CodePix focus ik vooral op het schijven van backend code. Ik sleutel dus vooral aan de achterkant van websites, webshops en platformen zodat alles perfect werkt. In mijn vrije tijd speel ik Badminton en repareer ik telefoons.

Wouter Wouter
CodePix CodePix

CodePix

Hey CodePix hier. Ik ben de virtuele steun en toeverlaat binnen dit bedrijf. Heb je vragen over het maken van een tweede ik (animatie), webdevelopment de mooiste designs en alles wat daar bij komt kijken? Mij bellen, WhatsAppen of natuurlijk mailen. Of wellicht wil je wat meer informatie over onze diensten? Kom gerust even langs voor een (online) bakkie koffie. Natuurlijk direct digitaal te plannen. Tot snel!
Zij gingen je voor

Gemeente Westland
WSKO
Westland Cultuurweb
Bakkerij Vreugdenhil
Haavn
Quirem
David van Schie
Digital Skills for Kids
VG Orchids
The Collectables
NLjobs
Groeikracht Westland
In2Talent
Rollema
Keralicious
Van Geest International
Harvest House
Maarel Orchids
Macrogenix
Cavini
Immunity the label
Koppert Machines
De Bonte Koe
Click-Pax
White Smile Westland
Prosperos
De Bonte Haas
MindBaas
Eezywork
Rijschool Koers
Kerstpakket naar wens
Blue Pearl
Fagus Tuinen
Rachel permanent cosmetics & waxing
Droom conceptstore Delft
Insulcon
Uw Parketteur
Henry van der Lans kassenbouw en beglazing
Tuincentrum De Carlton
Flora-Ned
Vuicon Engineering
Knappekoppen
CombiVliet
Patrans
CombiCoop
Boer’n Winkel
VT-Autoservice
Trust Bouw en Renovatie
Mealo
Yang’s Garden
Safesupplies
Summer overkappingen
Olijfboompie
WDD
Enjoy-cakes
Best B.V.
WebEdu
Van Genderen Wijnen & Gedistilleerd
BrandPremiums
M van den Berg Elektra
Bloemen met Stijl
100%EMAIL
Mandevillashop
100%driven
Bezwaar Beroep Utrecht
UP Recruitment
Jopp
Living The Green Life
Maximizd
Dichoso Fashion
LovaDo
Belavida
Imperium mondzorg
Boho Rebel
By Mas
2Grow
TABLE21
Amatch Detachering
Wiljekoffie
Water Cleaner
De Coach Zuster
Duurzame gronden
Flamingo Plant
Clau
Fitliving
Groot Hellevoet
Groot Nissewaard
FitDo
AArepair
Slotenmaker Excellence Spoedservice
Rehorst Timmerwerken
WeldTeq
Design For It
Rijschool Spoed
Bureau Web


Dagboek

Welkom Thorne

Al jaar en dag helpt Thorne ons met animatie video’s. Vanaf vandaag claimen we hem op kantoor als vast meubilair. Voor een aantal dagen dan. Trots op de vaste versterking van ons animatie team.

1 juni 2022

Welkom Damian

Stagiair nr1 is inmiddels met vlag en wimpel geslaagd. 🥳. Daarmee krijgt Stagiair nr1 vandaag een officiële upgrade naar vaste held nr1.

16 mei 2022

Blijdorp is er niets bij 🐹

Om onze vadergevoelens van het jonge team wat aan te wakkeren hebben we een kantoorhamsters geadopteerd. Oke het was een klein beetje de wens/eis van Damian. Akkoord, als je er maar zelf voor gaat zorgen.

20 oktober 2021

Stagiair nr1.

We verwelkomen Damian Elants als stagier nummer één. Een creatieve programmeur van top tot teen. Op een mooi stage jaar. Maak jezelf onmisbaar!

1 september 2021

Erkenning leerbedrijf | SBB

Sinds vandaag zijn we een officieel een erkend leerbedrijf bij de SBB. software developer of mediavormgever, help jij ons mee?

Maart 2021

Een nieuw stekkie 2.0

We gaan er alweer vandoor. Na een jaar hebben we een nieuw kantoor.
Iedereen is welkom op de Hoefsmid 7. Vanuit ons nieuwe kantoor in Wateringen hopen we een hoop mooie herinneringen te beleven.

Bekijk Maart 2021

Een nieuw stekkie

We zeggen het in koor. We hebben een nieuw kantoor! Vanaf vandaag is iedereen welkom in De Lier. Daar staat namelijk ons nieuwe hoofdkwartier. 📦 Welkom op de Oude Liermolenweg 5 te De Lier. Op naar veel moois en een hoop plezier.

juni 2020

Offline 🌐

Staat hierboven nou het woord offline? “Dat vinden jullie toch helemaal niet fijn?”. On en offline zijn enorm goed te combineren. Deze combinatie zorgt ervoor dat we enorm veel kunnen blijven leren. Al het drukwerk maken we meetbaar zodat we weten wat scoort. Van bestickering tot POS materiaal in elk mogelijk soort.

2019

E-commerce 🛒

Websites.. we weten er alles van. Toen kwam alweer het volgende plan. Voor verschillende klanten mogen we een webshop maken. Niet zomaar een webshop maar één die de goede doelgroep kan raken. We automatiseren zo veel mogelijk dat scheelt onze klanten veel tijd. Onze eerste geheel geautomatiseerde webshop is snel een feit. We koppelen alles wat te koppelen valt. Dat zorgt ervoor dat onze klant geen tijd verknalt.

Bekijk maart 2019

Een nieuw jasje 😊

Bij de loodgieter thuis lekt de kraan. Een gezegde waar wij liever niet voor gaan. Tijd voor afscheid. We maken nu ook voor onszelf een nieuwe website. Daarnaast automatiseren we een hoop werk. Dit maakt ons en onze klanten voor de toekomst sterk.

september 2018

Animatie en team ✏️

Samen bereiken we meer. Dat werkt keer op keer. Vandaag voegen we animatie toe aan ons aanbod. Voor ons en de klanten een genot. Samen met Esmee, Michelle, Pascal, Thorne, Vanessa en Sander maken we de eerste animatie. Een lastige maar enorm mooie organisatie. Wij maken animaties met echte specialisten. Dat zie je aan het resultaat daar valt niet over te twisten.

januari 2018

Vooruitgang 🏹

Een aantal mooie projecten later kunnen we het niet meer met twee. Daarom helpen er nu gelukkig soms een aantal collega’s met ons mee.

2017

Een andere naam 🆕

Vandaag gooien we het over een andere boeg. De naam RTdeKoning vertelt ons verhaal niet goed genoeg. Vanaf vandaag heten wij CodePix. Een mooie vertaling van onze diensten in de mix.
Van Code en Pix(els) welke alles te maken hebben met ons werk. Een mix van web en foto/videografie maakt ons en onze klanten sterk. Een logo en naam met een duidelijke boodschap. Op naar de volgende mooie stap!

augustus 2017

Video 2.0 🎥

Samen met Martine van CombiVliet starten we een tweede project. We blijven een aantal dagen op locatie filmen dan is het eindresultaat perfect. We blijven een aantal dagen in Noord-Holland op locatie. Een video in een vreemde taal, minder goed weer en een lastig script verwerken was een hele prestatie.

juni 2017

Onze eerste (video) opdracht 📹

Post! De nieuwe drone is binnen. Snel oefenen zodat we geen fouten maken als we beginnen. Helaas hebben we snel pech. Er staat een boom in de weg.

Gelukkig is daar onze eerste opdracht. Samen met Peter van CombiVliet hebben we een mooi script bedacht. Iets later was onze eerste officiële video een feit! Een interactieve video die zichzelf echt onderscheid. In de video zitten verschillende dynamische keuzemogelijkheden verwerkt. Je bepaalt zelf het script en bent nergens in beperkt.

Helaas is het resultaat niet meer online. Maar gelukkig hebben we nog een samenvatting die er ook mag zijn.

Bekijk januari 2017

De geboorte van CodePix 👶🏻

Na veel gepuf en gezweet, willen we vertellen hoe ons nieuwe bedrijf heet. 27 juni 2016 is in de Kamer van Koophandel te Rotterdam een nieuw bedrijf geboren. We noemen hem/haar/het RTdeKoning, iedereen mag het horen!

27 juni 2016Wordt vervolgd...

Ons dagboek is nog niet afgelopen! Samen met onze klanten blijven we werken aan nieuwe ontwikkelingen.Word onderdeel van ons verhaal.
Neem contact met ons op!
Contact