Over ons

Met onze producten helpen wij ondernemers in Nederland efficiënt on- en offline te groeien. Dit doen we onder andere door het vaststellen van duidelijke doelstellingen, veelvuldig maar eenvoudig klantcontact en een transparante projectmethodiek.

Voorstellen

Hallo, ik ben Bart de Koning en ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben 23 jaar oud en woon al mijn hele leven in het prachtige Maasdijk (Westland). Een aantal jaar geleden is het bedrijf RTdeKoning opgericht wat inmiddels CodePix heet. Zelf ben ik voornamelijk bezig met het begeleiden van projecten, ontwikkelen van concepten en de verkoop.

Bart de Koning
Jeffrey Camphens

Ha, ik ben Jeffrey Camphens, en ik ben 22 jaar oud. Ik kom uit Naaldwijk en heb een passie voor programmeren. Het is mijn doel om websites te bouwen waar snelheid en design hand in hand gaan. Daarnaast houd ik mij binnen CodePix ook bezig met digitaal ontwerp en fotografie.

Als ik niet aan CodePix zit speel ik gitaar of ga ik 's zomers met de cabrio op pad.

Hallo, ik ben Damian Elants. Ik ben 19 jaar oud en woon in Maassluis. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden. Bij CodePix ontwikkel ik de beste websites. Potje tafeltennissen? Kom maar op!

Damian Elants


En natuurlijk onze helden:

Babette (Design), Esmee (Animatie), Michelle (Animatie), Pascal (Animatie), Thorne (Animatie), Vanessa (Design), Sander (Animatie) en Mariëlle (tekstschrijver).
Zij gingen je voor

Rollema
The Collectables
NLjobs
Harvest House
Macrogenix
De Bonte Haas
Immunity the label
Quirem
Blue Pearl
Boer’n Winkel
Insulcon
Yang’s Garden
Henry van der Lans kassenbouw en beglazing
Click-Pax
De Bonte Koe
Vuicon Engineering
Knappekoppen
Patrans
Flora-Ned
Trust Bouw en Renovatie
VT-Autoservice
WebEdu
Van Geest International
WDD
Olijfboompie
Tuincentrum De Carlton
Safesupplies
CombiVliet
Best B.V.
Summer overkappingen
M van den Berg Elektra
Van Genderen Wijnen & Gedistilleerd
Bloemen met Stijl
CombiCoop
BrandPremiums
Mealo
Belavida
100%EMAIL
Enjoy-cakes
Living The Green Life
Mandevillashop
100%driven
Maarel Orchids
Bezwaar Beroep Utrecht
UP Recruitment
Jopp
TABLE21
Boho Rebel
Dichoso Fashion
By Mas
Amatch Detachering
LovaDo
Imperium mondzorg
Wiljekoffie
Maximizd
2Grow
Water Cleaner
Duurzame gronden
De Coach Zuster
Flamingo Plant
Clau
Fitliving
Groot Hellevoet
Groot Nissewaard
FitDo
AArepair
Slotenmaker Excellence Spoedservice
Rehorst Timmerwerken
WeldTeq
Design For It
Rijschool Spoed
Bureau Web


Dagboek

Erkenning leerbedrijf | SBB

🏫  sinds kort mogen we onszelf officieel een erkend leerbedrijf noemen voor de opleidingen software developer en mediavormgever.

Maart 2021

Een nieuw stekkie 2.0

Nieuws 🚨 We zijn verhuisd! 📦 We hebben De Lier verlaten voor het mooie Wateringen. Vanaf nu is iedereen welkom op de Hoefsmid 7. Vanuit ons nieuwe kantoor in Wateringen (Westland) kunnen we met meer mensen verder groeien!

Bekijk Maart 2021

Een nieuw stekkie

Een nieuwe stap. Inmiddels merken we dat het vanuit huis werken ook een aantal nadelen heeft. De communicatie is soms wat lastiger en we missen een ruimte om met klanten te zitten. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een geschikte werkruimte. En deze hebben we gevonden. Wij zijn nu definitief “verhuisd” 📦 🏢 Sinds vandaag is iedereen welkom op de Oude Liermolenweg 5 te De Lier.

juni 2020

Er mist iets ✍🏻

We hebben zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt een vrij breed aanbod op onze website staan. Van video tot fotografie tot websites, webshops en apps. Toch liggen al deze onderdelen dichter bij elkaar dan je misschien denkt. Elke website heeft namelijk goede foto- en videografie nodig. We verzorgen dit dan ook altijd bij onze klanten. Toch merken we dat steeds meer klanten behoefte hebben aan ondersteuning of complete aanlevering van de content (teksten). Om de volledige content voor onze klanten te verzorgen hebben we de hulp van Mariëlle ingeschakeld. Bij de ontwikkeling van een video, website of webshop kunnen we vanaf nu alle content verzorgen.

december 2019

Offline 🌐

Hoewel we steeds meer websites, webshops, apps en andere digitale producten ontwikkelen stijgt het aantal offline opdrachten ook. Print is dus nog lang niet dood merken wij. Het blijft ook erg leuk om de bedrukte stickers, flyers en visitekaartjes in het echt te zien.

2019

E-commerce 🛒

Naast het ontwikkelen van “normale” websites starten we ook met de ontwikkeling van webshops. Een nieuw en uitdagend proces i.v.m. koppelingen, AVG regels enzovoort. Al snel is onze eerste webshop een feit. Samen met LovaDo starten we een online winkel. Over dit traject hebben we een blog geschreven.

Bekijk maart 2019

Harvest House 🌱

We starten het jaar met een race tegen de klok. We ontwikkelen een website, animatie en e-mail footers voor Harvest House op de Fruit Logistica 2019 beurs in Berlijn.

januari 2019

Wat nu 🤔

Samen met Babette, Esmee, Jeffrey, Michelle, Pascal, Thorne, Vanessa, Sander en Bart hebben we diverse mooie websites, video’s en designs mogen maken. Nu zijn we druk bezig om onze website te vernieuwen. Ook zijn we bijna klaar met ons nieuwe systeem om sneller prachtige websites op te kunnen zetten. Stay tuned!

september 2018

Animatie en team ✏️

Vandaag starten we met het maken van animatievideo’s. Een relatief lastig product om te ontwikkelen. Om professionele animaties te kunnen maken is ons team uitgebreid. Esmee, Michelle, Pascal, Thorne, Vanessa en Sander horen er vanaf vandaag ook bij! Na diverse gesprekken met NLjobs kunnen we beginnen met het maken van een animatie video. Een project waar we voor altijd trots op zullen blijven!

januari 2018

Vooruitgang 🌬

In 2017 hebben we verschillende mooie films, logo’s (ontworpen door Babette en Jeffrey) en websites mogen maken voor verschillende bedrijven. We bestaan nu officieel 1 jaar!

2017

Een andere naam 🆕

Vanaf vandaag heten wij geen RTdeKoning meer, maar CodePix. Deze naam past beter bij ons bedrijf. Van de Code (programmeren) tot de Pix(els) op het beeld. Daarbij staan de C en X in ons logo voor de welbekende programmeer tags.

augustus 2017

Video 2.0 🎥

De telefoon gaat! Het is Martine van CombiVliet. We maken een afspraak om nog een video te ontwikkelen. Er zijn verschillende gesprekken over de ontwikkeling. Na het maken van een script beginnen we met filmen. De video gaat over de locatie NoordVliet, een enorm project in Noord Holland. De video wordt uiteindelijk ingezet voor een nieuw project van CombiVliet.

Het is een hele uitdaging, qua planning, voice-over en weersomstandigheden met de drone. Maar we zijn nog elke dag trots op het eindresultaat en kijken hem stiekem zelf nog wel eens terug.

juni 2017

Onze eerste video 📹

Post! De nieuwe drone is binnen. Na een eerste testrondje en een aanvaring met een in de weg staande boom hebben we ons eerste drone filmpje gemaakt. Na het tot in de treure showen van ons gemaakte filmpje op Facebook kregen we een vraag van Peter (CombiVliet). Kunnen we een drone film maken van (het werk in) de kas? Na een paar weken is onze eerste video een feit. In het filmpje (camera & drone) kan de gebruiker zijn eigen route bepalen. Wil ik naar de kas of wil ik naar de schuur? Er is zelfs keuze tussen koffie of chocomelk in de pauze. Naast de video is er een website ontwikkeld met leuke feitjes, commentaren en de video zelf. Het resultaat: een mooie video en een mooie eindopdracht voor school. Het resultaat staat helaas niet meer online. Toch hebben we de samenvatting nog kunnen vinden:

Bekijk januari 2017

De geboorte van CodePix 👶🏻

Op 27 juni 2016 te Rotterdam in het Kamer van Koophandel kantoor is een nieuw bedrijf geboren. We noemen hem/haar/het RTdeKoning

27 juni 2016Wordt vervolgd...

Ons dagboek is nog niet afgelopen! Samen met onze klanten blijven we werken aan nieuwe ontwikkelingen.Word onderdeel van ons verhaal.
Neem contact met ons op!
Contact