Contact

Over ons

Wij (Jeffrey en Bart) zijn CodePix begonnen omdat wij geloven dat we bedrijven verder kunnen helpen met onze diensten door projecten te realiseren waar we beiden trots op mogen zijn. Tijdens elk proces zal er veelvuldig contact zijn met de klant zodat we beiden naar een gezamenlijk doel toewerken. We zullen altijd voor een optimaal resultaat gaan zodat we de vooraf besproken doelstellingen samen zullen halen.

Bart
Bart de Koning

Ik ben Bart de Koning (21), en woon al mijn hele leven in het prachtige Maasdijk (Westland). Tijdens het volgen van de opleiding Media Development ben ik begonnen met RTdeKoning. Het klantcontact en begeleiden van de processen vind ik enorm leuk. Door mijn opleiding en praktijkervaring bij diverse bedrijven weet ik waar ik over praat en waar onze sterke en zwakke punten liggen. Ik kom graag een keer bij je langs om ons verder voor te stellen.

Jeffrey Camphens

Ik ben Jeffrey Camphens (20), en ik heb al mijn leven lang een passie voor computers. Ik ben geboren en getogen in het Westlandse Naaldwijk. Na voor diverse bedrijven aan grote projecten te werken zet ik me nu samen met Bart in om complexe web applicaties te ontwikkelen. Niets is onmogelijk!

Bart

Werkwijze

Elke klant is (gelukkig) uniek en werkt op zijn eigen manier. Samen bepalen we wat voor beiden partijen prettig werkt. Om het gehele proces altijd en waar dan ook voor beiden partijen inzichtelijk te houden maken we gebruik van gedeelde scrumborden en is de complete urenregistratie van het project altijd inzichtelijk. Om de communicatie zowel intern als extern altijd goed te laten verlopen gebruiken we gezamenlijke chatgroepen. Zo is voor elke belanghebbende de volledige communicatie en voortgang van het project altijd duidelijk en komen beiden partijen niet voor verassingen te staan.

Zij gingen je voor

Tijdlijn

De geboorte van CodePix

Een kapotte laptop? Geen probleem, RTdekoning maakt jouw laptop! Jaja, we zijn gestart met het maken van laptops in de buurt!

27 juni 2016

Onze eerste video

Leuk, even een filmpje maken met onze nieuwe drone! Na het tot in de treure showen van ons gemaakte filmpje op Facebook kregen we een bericht van CombiVliet. Kunnen we een drone film maken van (het werk in) de kas? Na een paar weken is onze eerste video een feit. In het filmpje (camera & drone) kan de gebruiker zijn eigen route bepalen. Wil ik naar de kas of wil ik naar de schuur? Er is zelfs keuze tussen koffie of chocomelk in de pauze. Naast de video is er een website ontwikkeld met leuke feitjes, commentaren en de video zelf. Het resultaat: Een mooie video en een mooie eindopdracht voor school. Het resultaat staat helaas niet meer online. Toch hebben we de samenvatting nog kunnen vinden:

Bekijk Januari 2017

Video 2.0

Hee telefoon! het is Martine van CombiVliet. We maken een afspraak om nog een video te ontwikkelen. Er zijn verschillende gesprekken over de ontwikkeling van de video. Na het maken van een script beginnen we met het maken van de video. De video gaat over de locatie NoordVliet, een enorm project in Noord Holland. De video wordt uiteindelijk ingezet voor een nieuw project van CombiVliet.

Het is een hele uitdaging, qua planning, voice-over en weersomstandigheden met de drone. Maar we zijn nog elke dag trots op het eindresultaat en kijken hem stiekem zelf nog wel eens terug.

Juni 2017

Een andere naam

Vanaf vandaag heten wij geen RTdekoning meer, maar CodePix. Deze naam past beter bij ons bedrijf. Van de Code (programmeren) tot de Pix(els) op het beeld. Daarbij staan de C en X in ons logo voor de programmeer

Augustus 2017

Vooruitgang!

In 2017 hebben we verschillende mooie films, logo’s (ontworpen door Babette en Jeffrey) en websites mogen maken voor verschillende bedrijven. We bestaan nu officieel 1 jaar!

2017

Animatie en team

Vandaag starten we met het maken van animatie video’s. Een relatief lastig product om te ontwikkelen. Om professionele animaties te kunnen maken is ons team uitgebreid. Ons team is vanaf nu iets groter. Esmee, Michelle, Pascal, Thorne, Vanessa en Sander horen er vanaf vandaag ook bij! Na diverse gesprekken met NLjobs kunnen we beginnen met het maken van een animatie video. Een project waar we voor altijd trots op zullen blijven!

Januari 2018

Wat nu?

Samen met Babette, Esmee, Jeffrey, Michelle, Pascal, Thorne, Vanessa, Sander en Bart hebben we diverse mooie websites, video’s en designs mogen maken. De afgelopen tijd zijn we mede druk bezig geweest om onze website te vernieuwen. Ook zijn we bijna klaar met ons nieuwe systeem om sneller prachtige websites op te kunnen zetten. Stay tuned!

September 2018

Harvest House

Lief dagboek, onze eerste animatie van 2019 is een feit. We hebben in no-time een mooie animatie ontwikkeld voor Harvest House op de fruit logistica 2019 beurs in Berlijn. Naast de ontwikkeling van diverse sites zijn we druk bezig met het doorontwikkelen van onze eigen website.

Januari 2019

CodePix ❤ E-commerce

De livegang van onze e-commerce trots LovaDo. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van de LovaDo webshop. Meer weten over deze case? Lees ons blog.

Maart 2019Toekomst

We hopen dat de groei mag voortzetten zodat we nog veel mooie dingen projecten mogen realiseren waar wij en de klant erg trots op kunnen zijn. Op naar nog heel veel mooie, creatieve en uitdagende projecten met Babette, Esmee, Jeffrey, Michelle, Pascal, Thorne, Vanessa, Sander en Bart.

Meer over ons weten? Vraag het gerust!
Contact